JIAB´s FAVORITER

 

Gröncurrykyckling

 

2 portioner

gröncurrykyckling
250 g kycklingfilé

50 g gröncurrypasta

250 ml kokosmjölk

200 g eggplant

50 g baby eggplant

3 st limeblad

50 g sötbasilikablad

1/2 röd paprika

1 msk fisksås

1,5 tsk socker

1 tsk Rosdee med kycklingsmak

1 dl vatten

______


Häll olja i grytan. Lägg i gröncurrypasta och kokosmjölk och koka en liten stund.

Lägg i kyckling skuren i bitar. Häll i vatten och koka tills kycklingen är genomkokt.

Lägg i baby eggplant. Låt den koka en stund.

Lägg i eggplant skuren i bitar, limeblad, fisksås, socker, Rosdee och låt det koka en stund.

Lägg i sötbasilikablad och paprika skuren i bitar och maträtten är klar.

Servera med jasminris.