Hem » Nudlar » Risnudlar

Risnudlar

 

Risnudlar (Rice vermicelli)

Risnudlar finns i olika former.
Risnudlar i platta längder finns i olika bredder, 1, 3, 5 och 10 mm, och tillagas på samma sätt oavsett bredd. De finns också som rice flakes.

Tillagning

Lägg risnudlarna i ljummet vatten tills de blir mjuka och kan böjas, ca 15-20 minuter. Woka dem därefter och använd till t.ex. pad thai.
Det finns också tunna trådiga nudlar, t.ex. av märket Wai Wai. De används till nudelsoppa och kokas 3-5 minuter. De kan också blötläggas och wokas.

  • 500 g risnudlar 1 mm
    21,90
  • 500 g risnudlar 10 mm
    21,90
  • 500 g risnudlar 3 mm
    21,90
  • 200 g vietnamesiska risnudlar Kuey-Jab
    22,00
  • 500 g risnudlar 5 mm
    21,90
  • 20,00
  • 227 g risnudlar flakes
    17,00
  • 200 g risnudlar flakes
    15,00
  • nudlar av brunt ris
    20,00
  • 200 g risnudlar tunntrådiga 0,5 mm
    12,00
  • 400 g risnudlar tunntrådiga 0,5 mm
    20,00
  • 500 g risnudlar tunntrådiga
    23,90