Risnudlar
Risnudlar (Rice vermicelli)
Risnudlar finns i olika former.
Risnudlar i platta längder finns i olika bredder, 1, 3, 5 och 10 mm, och tillagas på samma sätt oavsett bredd. De finns också som rice flakes.
Lägg risnudlarna i ljummet vatten tills de blir mjuka och kan böjas, ca 15-20 minuter. Woka dem därefter och använd till t.ex. pad thai.
Det finns också tunna trådiga nudlar, t.ex. av märket Wai Wai. De används till nudelsoppa och kokas 3-5 minuter. De kan också blötläggas och wokas.
500 g
risnudlar 1 mm
25,00
400 g
risnudlar 3 mm
22,00
227 g
risnudlar flakes
20,00
500 g
risnudlar 10 mm
25,00
500 g
risnudlar 3 mm
25,00
500 g
risnudlar 5 mm
25,00
200 g
risnudlar tunntrådiga 0,5 mm
15,00
tunna nudlar av vitt och brunt ris 10x50g
39,00
tunna risnudlar 10x50g
39,00
400 g
risnudlar tunntrådiga 0,5 mm
28,00