Thailaan i Sollentuna  

Öppet
måndag - fredag    10 - 20
lördag - söndag     10 - 18

Särskilda öppettider kan gälla vid helger.

Butiken öppnade den 1 mars 2013 i Sollentuna Centrum, först på utsidan mot Sollentunavägen och i november 2015 inne i gallerian.

Här arbetar för det mesta Pook, Tack, Pem och Neap. De kan mycket om asiatisk matlagning, särskilt den thailändska, och hjälper dig gärna med goda råd om varorna och tillagningssättet.

Vi har egna presentkort som gäller under ett år och i alla våra butiker. Butiken i Sollentuna är dessutom ansluten till gallerians presentkortssystem som du kan läsa mer om här http://www.sollentunacentrum.se/presentkort/

Sollentuna Centrum stod färdigt i början av 2010 och har ca 120 butiker, restauranger och caféer. Här stannar pendeltåget och ett stort antal bussar. Du kan också ta bilen hit och lämna den i parkeringsgaraget. På vardagar är de första två timmarna gratis. Lördagar och söndagar är det fri parkering.

Sollentuna Centrum ligger bara ca 1,5 km från E4:an, så om du är på genomresa går det snabbt att ta en avstickare till butiken för att köpa med dig hem det du behöver.

Karta

SL:s reseplanerare Färdbeskrivning